Logga in på Skridskonätet

Efter (korrekt) inloggning kommer du tillbaka till den sida du kom ifrån eller försökte komma till. Användarnamn och lösenord erhålls genom respektive klubb/förening. Om du har en personlig inloggning, ange (hela) ditt medlemsnummer i rutan för användarnamn och ditt lösenord/PIN-kod i rutan för lösenord. Välj din klubb ur rullgardinsmenyn för inloggningstyp.

Om du har ett personligt användarnamn och lösenord anger du dessa i respektive ruta. Som användarnamn anger du ditt medlemsnummer i den klubb du tillhör och som lösenord anges den PINkod eller det lösenord som du fått från din klubb. Välj därefter din klubb i fältet Typ av inloggning. Om du saknar ett personligt användarnamn används klubbinloggning. Ange då de inloggningsuppgifter du fått från din klubb i fälten användarnamm och lösenord och välj därefter Klubbinloggning i fältet Typ av inloggning

Isnytt

Rubriker 2014-08-19

Ännu mest is i flytande form som inbjuder till sommarplurr

Författare: Steven Jörsäter
På måndag smäller det.
25/8 från klockan 16:30 i Brunnsviken vid BKK.s brygga


PLURRÖVNING

Välkommen att testa din skridskoutrustning inför kommande isvinter. Under sakkunnig ledning och kontrollerade former, får du möjlighet att testa att din skridskoutrustning håller måttet och fungerar i ett skarpt läge. Du får testa hur det är att ta dig upp ur en vak med och utan dubbar, kasta lina från vattenytan och simma med skridskor. Du får också möjlighet att känna hur ryggsäcken sitter. Är den en flytväst eller ett sänke?
Tag med komplett skridskoutrustning. Ingen föranmälan.


Välkommen!